Herstellingen

Geurs Office Equipment beschikt over een eigen hersteldienst.


Herstellingen carry-in

Technische herstellingen gebeuren bij voorkeur intern op atelier omdat zo een betere service mogelijk is. We hebben niet alleen de beschikking over alle ruimte, de juiste tools en wisselstukken, maar ook wordt ieder toestel volledig uitgeblazen met perslucht. Stof is immers één van de grootste vijanden van uw IT-materiaal: het vermindert de afkoeling, vervuilt uw toestel en blokkeert bewegende delen. 

Bovendien zijn er bij installaties en werken aan pc's soms lange wachttijden tot een bepaald iets (een update, een virusscan etc) uitgevoerd is. Bij een onsite interventie dienen deze wachttijden uiteraard aangerekend te worden, op atelier kan er in dat geval echter verder gewerkt worden aan andere toestellen. 

 

Herstellingen aan huis

Indien gewenst kan een herstelling ook on-site gebeuren. Vooral van toepassing op grote of moeilijk verplaatsbare toestellen , netwerken, etc... 

  

Prijzen

Voor herstellingen wordt zelden of nooit een exacte prijsopgave of bestek opgemaakt, wel kan bij benadering een herstelprijs vooropgesteld worden. Het is immers niet altijd mogelijk op voorhand in te schatten hoe lang een herstelling zal duren, terwijl bepaalde problemen slechts aan het licht komen tijdens de herstelling. Wie een vaste prijs aanbiedt voor een herstelling rekent sowiezo een grote marge in als buffer, als vorm van verzekering.

De prijs van een herstelling is daarenboven afhankelijk van volgende criteria:

  • aard van het werk: technisch / software / opleiding
  • type van het toestel: pc-portable / server / kleine printer / grote mfc
  • toestel aangekocht bij Geurs Office of niet
  • on-site of carry-in

 

De kost van een verplaatsing bestaat 2 componenten: de wagen-kost gerekend per afgelegde km en de verplaatsingstijd. Deze verplaatsingstijd wordt meegerekend bij de totale hersteltijd. 

Van zodra een interventie opgestart wordt is er een kost aan verbonden, ook indien het toestel uiteindelijk niet hersteld worden. Bij aankoop van een nieuw toestel kan deze kost (deels) komen te vervallen.

Contacteer ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 09/384.46.55 indien u meer informatie wenst betreffende onze prijssetting.