Nieuws


Interesse in onze nieuwsbrief of benieuwd naar promoties ? Schrijf u in op onze mailinglijst 


 

Jaarlijks VERLOF 2022 

GEURS OFFICE is gesloten van 16 tot en met 24 juli.  

Van 11 en 15 juli en van 25 juli tot 16 augustus werken we met een verminderde bezetting. De interventies aan huis worden tot een minimum beperkt. 

 


De nieuwste windows versie: Windows 11 

Windows 11, de nieuwste versie van Microsoft's besturingssysteem voor pc's, is sedert begin oktober 2021 beschikbaar. Gebruikers met een recente computer waarop een legale windows 10 draait kunnen upgraden naar deze nieuwe windows versie. Lees hier of uw computer beschikt over de minimale systeemvereisten. Deze upgrade zal, indien de computer aan de minimum vereisten voldoet, in de komende maanden automatisch aangeboden worden via Microsoft update. 

 


Problemen in productie en transport zorgen voor lange levertermijnen

De wereldwijde problemen in de productie en transport blijven ons parten spelen. Bepaalde producten hebben hierdoor een langere levertermijn of zijn zelfs niet leverbaar. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

 


ITSME: let op voor phishing

Mede door de intrede van het covid paspoort is het aantal gebruikers van "itsme" exponentieel toegenomen (via itsme kan u digitaal uw identiteit aantonen). Helaas gaat dit ook samen met een sterke groei van internetfraude en phishing rond deze applicatie. Wees dus zeer alert wanneer u mails of berichten ontvangt in naam van itsme. Ga nooit in op de vraag om uw account opnieuw te activeren!