Interesse in onze nieuwsbrief of benieuwd naar promoties ? Schrijf u in op onze mailinglijst 


Wegenwerken in Kruisem! 

In 2018 en 2019 staan heel wat wegenwerken gepland in de omgeving van Geurs Office. Dit kan en zal (vooral in het voorjaar 2019) de bereikbaarheid van ons bedrijf bemoeilijken. Meer info over de planning van de wegenwerken vindt u op de website van de gemeente Kruisem of op deze facebookpagina. Bij twijfel over hoe ons best te bereiken kan je ons natuurlijk ook op voorhand eens opbellen op 09/384.46.55 . 

Update juni 2019: De wegenwerken in de Ouwegemstraat naderen hun voltooiing. Op woensdag 19 juni wordt de onderlaag-asfalt gelegd. Aansluitend zijn dan de voetpaden en opritten aan de beurt. We hopen dat tegen het bouwverlof (half juli) de meeste hinder achter ons zal liggen. Mocht u problemen ondervinden om ons te bereiken bel ons dan gerust op 09/384.46.55 voor de meest aangewezen route. Alvast onze excuses voor de eventuele hinder.
De Ouwegemsesteenweg vanaf kerk Ouwegem richting Lozer en de Tweebekenstraat blijven onderbroken. In Boeregemveld is tijdelijk eenrichtingsverkeer in voege, je kan er enkel vanuit de Ouwegemstraat naar de Boeregemstraat rijden. 

Let op met GPS: de Gaverstraat (meest naburige zijstraat van de Ouwegemstraat) heet sedert de fusie van Kruisem op 1 januari 2019 nu de Tweebekenstraat. Deze nieuwe straatnaam is hoogstwaarschijnlijk op uw GPS nog niet aangepast. Hou er ook rekening mee dat er tijdens de werken op een aantal wegen in de buurt een snelheidsbeperking geldt van 30km/uur (oa Landegemstraat).


Hulp nodig? => bel ons op 09 384 46 55.

 

 Wij verontschuldigen ons alvast voor de eventuele hinder die u mocht ondervinden. 

  


April 2019:

De nieuwe Brother "a la carte" promofolder kan je hier vinden!  Geldig tot eind juni 2019.

  


Januari 2019:

De kantoorcatalogus 2019 staat online!

Gezien de omvang van de catalogus is er een langere laadtijd. Even geduld ...