Nieuws


Interesse in onze nieuwsbrief of benieuwd naar promoties ? Schrijf u in op onze mailinglijst 


Wegenwerken in Kruisem! 

In 2018 en 2019 staan heel wat wegenwerken gepland in de omgeving van Geurs Office. Dit kan en zal (vooral in het voorjaar 2019) de bereikbaarheid van ons bedrijf bemoeilijken. Meer info over de planning van de wegenwerken vindt u op de website van de gemeente Kruisem of op deze facebookpagina of in deze nieuwsbrief. Bij twijfel over hoe ons best te bereiken kan je ons natuurlijk ook op voorhand eens opbellen op 09/384.46.55 . 

Update Mei 2019: De Ouwegemstraat is ter hoogte van Geurs Office onderbroken. Ook het centrum van Ouwegem (Ouwegemsesteenweg, stuk tussen de kerk en de Boergemstraat) is onderbroken en de Tweebekenstraat is aan de kant van de Ouwegemstraat onderbroken. In Boeregemveld is tijdelijk eenrichtingsverkeer in voege, je kan er enkel vanuit de Ouwegemstraat naar de Boeregemstraat rijden.

Met de wagen kan je tot bij Geurs Office rijden via Steenoven en zo naar de Ouwegemstraat of via de Nerethstraat en zo naar de Ouwegemstraat. De laatste 300 meter is de straat opengebroken en rijdt u door de werfzone. Zie de google-maps afbeelding hieronder. 

Let op met GPS: de Gaverstraat (meest naburige zijstraat van de Ouwegemstraat) heet sedert de fusie van Kruisem op 1 januari 2019 nu de Tweebekenstraat. Deze nieuwe straatnaam is hoogstwaarschijnlijk op uw GPS nog niet aangepast. Hou er ook rekening mee dat er tijdens de werken op een aantal wegen in de buurt een snelheidsbeperking geldt van 30km/uur (oa Landegemstraat).


Hulp nodig? => bel ons op 09 384 46 55.

 

 Wij verontschuldigen ons alvast voor de eventuele hinder die u mocht ondervinden. 

  


April 2019:

De nieuwe Brother "a la carte" promofolder kan je hier vinden!  Geldig tot eind juni 2019.

  


Januari 2019:

De kantoorcatalogus 2019 staat online!

Gezien de omvang van de catalogus is er een langere laadtijd. Even geduld ...