Nieuws


Interesse in onze nieuwsbrief of benieuwd naar promoties ? Schrijf u in op onze mailinglijst 


 

Geen extra sluitingsdagen in juli en augustus.

Tijdens de maanden juli en augustus blijft Geurs Office iedere werkdag geopend en gelden de normale openingsuren. In de week van de Gentse Feesten, van 19 tot 28 juli, werken we wel met een minimale bezetting waardoor interventies aan huis dan tot een minimum beperkt zullen worden. 

Aan allen een prettig en deugddoend verlof gewenst! 

 


 

Wegenwerken in Kruisem! 

In 2018 en 2019 staan heel wat wegenwerken gepland in de omgeving van Geurs Office. Dit zal vooral in de eerste helft van 2019 de bereikbaarheid van ons bedrijf bemoeilijken. Meer info over de planning van de wegenwerken vindt u op de website van de gemeente Kruisem of op deze facebookpagina. Bij twijfel over hoe ons best te bereiken kan je ons natuurlijk ook op voorhand eens opbellen op 09/384.46.55 . 

Update juli 2019: De wegenwerken in de Ouwegemstraat naderen hun voltooiing. Momenteel is men bezig met de afwerking van de voetpaden en de opritten. Later volgt nog de afwerking van de riooldeksels en de top asfaltlaag. In principe zijn we meestal bereikbaar al moet u wel rekening houden met tijdelijke obstakels. Mocht u problemen ondervinden om ons te bereiken bel ons dan gerust voor de meest aangewezen route. Alvast onze excuses voor de eventuele hinder.
De Ouwegemsesteenweg vanaf kerk Ouwegem richting Lozer en de Tweebekenstraat (voor de fusie heette dit de Gaverstraat) blijven onderbroken. In Boeregemveld is tijdelijk eenrichtingsverkeer in voege, je kan er enkel vanuit de Ouwegemstraat naar de Boeregemstraat rijden. 

 


Hulp nodig? => bel ons op 09 384 46 55.

 

 Wij verontschuldigen ons alvast voor de eventuele hinder die u mocht ondervinden. 

  


 

April 2019:

De nieuwe Brother "a la carte" promofolder kan je hier vinden!  Geldig tot eind juni 2019.

  


 

Januari 2019:

De kantoorcatalogus 2019 staat online!

Gezien de omvang van de catalogus is er een langere laadtijd. Even geduld ...