Nieuws


Interesse in onze nieuwsbrief of benieuwd naar promoties ? Schrijf u in op onze mailinglijst 


Wegenwerken in Ouwegem! 

In 2018 en 2019 staan heel wat wegenwerken gepland in de omgeving van Geurs Office. Dit kan en zal (vooral in het voorjaar 2019) de bereikbaarheid van ons bedrijf bemoeilijken. Meer info over de planning van de wegenwerken vindt u op de website van de gemeente Kruisem of op deze facebookpagina of in deze nieuwsbrief. Bij twijfel over hoe ons best te bereiken kan je ons natuurlijk ook op voorhand eens opbellen op 09/384.46.55 . 

Update MAART 2019: De Ouwegemstraat is ter hoogte van Geurs Office onderbroken. Ook het centrum van Ouwegem (Ouwegemsesteenweg, stuk tussen Beertegemstraat en Boergemstraat) is onderbroken.

Met de wagen kan je tot bij Geurs Office rijden via de  Landegemstraat en zo naar de Ouwegemstraat. De laatste 200 meter is de straat opengebroken en rijdt u door de werfzone. Zie de google-maps afbeelding hieronder. 
Meest eenvoudige route is:
Komende vanaf de N60 kruispunt 't peerdeke - rijden tot aan de werken, dan rechts de Beertegemstraat en na 80 meter links de Landegemstraat in. Op het einde van de Landegemstraat rechts de Ouwegemstraat inrijden. De laatste 200 meter is de straat opengebroken en rijdt u door de werfzone

Komende vanuit de richting Kruishoutem - Lozer kan je via de Boeregemstraat en de Tweebekenstraat tot aan de Ouwegemstraat rijden.

En om het helemaal moeilijk te maken: de Gaverstraat (meest naburige zijstraat van de Ouwegemstraat) heet sedert de fusie van Kruisem op 1 januari 2019 nu de Tweebekenstraat. Deze nieuwe straatnaam is hoogstwaarschijnlijk op uw GPS nog niet aangepast.


Hulp nodig? => bel ons op 09 384 46 55.

 

 Wij verontschuldigen ons alvast voor de eventuele hinder die u mocht ondervinden. 

  


Januari 2019:

De nieuwe Brother "a la carte" promofolder kan je hier vinden!  Geldig tot eind maart 2019.

  


Januari 2019:

De kantoorcatalogus 2019 staat online!

Gezien de omvang van de catalogus is er een langere laadtijd. Even geduld ...

 


  

Najaar 2018:

De nieuwe Officedeal folder is er. Prijzen exclusief btw, geldig tot 15 februari 2019  verlengd tot 29 maart 2019 (onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen)

In deze folder vindt u talloze promo's op kantoorbenodigdheden en nog veel meer ...